Wilca Decor interieurdecoratie

Wat doen we?

Behang
Raamdecoratie
Verf
Vloerbekleding

Behang

Als familiebedrijf kunnen we u in een sfeer van vertrouwen een uitzonderlijke service aanbieden.

Of je zelf behangt of ons de werken laat uitvoeren, laat je inspireren door enkele van onze exclusieve collecties:

Arte
Hooked on Walls
Esprit Home
Casamance
Caselio
Flamant

Raamdecoratie

Gordijnen of optreksystemen maken een woning gezelliger. Ze zorgen voor een extra isolatielaag die beschermt tegen warmte, koude, licht of nieuwsgierige blikken. Bovendien zorgen stoffen altijd voor een betere akoestiek in huis.

U kan bij ons terecht voor

Opmeten en plaatsing bij u thuis

We komen ter plaatse de nodige opmetingen doen en bespreken samen de voor- en nadelen van de mogelijke systemen. U krijgt rustig de tijd om een keuze te maken aan de hand van staalexemplaren en foto’s. Uw gordijnen, overgordijnen en optreksystemen worden op maat gemaakt. Reken daarom op een leveringstermijn van een drietal weken. Nadien nemen wij meteen contact op om een afspraak te maken voor de plaatsing.

Schilderwerken

Wij werken uitsluitend met verf van het Belgische merk Boss paints. Dit betekent dat u kan kiezen uit een onbeperkte kleurenwaaier. De verf wordt op maat gemaakt, met levering op dezelfde dag.

Laat u werken door ons uitvoeren? Dan komen onze kleurenadviseurs bij u ter plaatse. Welke muren kunnen lichter of donker? Waar legt u best een accent? Wij definiëren elke kleur. U wil de kleur van uw stoelen graag op uw inmaakkasten of op de muur? Wij maken uw kleuren op maat!

Bekijk hier het kleurenpallet van Boss paints.

Vloerbekleding

Wilca Decor staat garant voor een totaal interieurconcept. Dat betekent zowel de decoratie van uw ramen, muren als de vloer. Dé vloerbekleding bestaat niet. U moet kiezen voor datgene wat het beste bij u past. Wij geven u graag advies over de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden en geven tips over onderhoud.

Uiteraard kan u bij ons terecht voor een professionele plaatsing waarbij wij zelf vooraf opmeten ter plaatse.