top of page
Wilca Decor-132 - foto©Kwinten Verspeurt-2.jpg

Shana & Tom

OVER ONS

Als derde generatie van de familie Peeters, nemen we met veel plezier en trots het roer van Wilca Decor over. We zijn zeer dankbaar voor alle ervaring die we meekregen en we zijn erg gemotiveerd om dit op onze eigen, enthousiaste en authentieke manier verder te zetten.

 

We nodigen u uit om samen te bekijken wat wij kunnen betekenen voor uw dromen, wensen en vragen rond het interieur & de inriching van uw (t)huis. We komen graag langs, zo krijgen we een duidelijk beeld van de ruimte(s), kunnen we alles correct opmeten en bekijken we wat er technisch mogelijk is. Vervolgens maken we een gerpersonaliseerde offerte en bij akkoord kunnen we alles in detail bespreken. We komen dan nogmaals langs voor kleuradvies bij schilderwerken en/of voor een definitieve opmeting in geval van raamdecoratie.

 

Wij heten u ook van harte welkom in onze toonzaal waar kleuren en keuzes zichtbaar en tastbaar worden. Momenteel is onze toonzaal nog gelegen in Mariekerke, maar we zijn volop bezig met de bouw van een nieuwe toonzaal in Kalfort, waar we u graag inspireren wat betreft raamdecoratie en muurbekleding. We presenteren hier ook ons aanbod aan vloerbekleding.

We houden u zeker op de hoogte wanneer we openen...

Volg ons op Facebook / Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Wij staan klaar om van uw huis een echte thuis te maken. 

Shana & Tom

CONTACT

WILCA DECOR

Kalfortdorp 8

2870 Puurs - Sint-Amands

Shana 0486 396 289

Tom 0473 144 798

info@wilcadecor.be

HOE KUNNEN WE HELPEN?

TOONZAAL

WILCA DECOR

Omgangstraat 11

2880 Bornem (Mariekerke)

(enkel op afspraak)

image005.jpg
CONTACT
bottom of page