top of page
Wilca Decor-132 - foto©Kwinten Verspeurt-2.jpg

Shana & Tom

OVER ONS

Als derde generatie van de familie Peeters, nemen we met veel plezier en trots het roer van Wilca Decor over. We zijn zeer dankbaar voor alle ervaring die we meekregen en we zijn erg gemotiveerd om dit op onze eigen, enthousiaste en authentieke manier verder te zetten.

 

We nodigen u uit om samen te bekijken wat wij kunnen betekenen voor uw dromen, wensen en vragen rond het interieur & de inriching van uw (t)huis. We komen graag langs, zo krijgen we een duidelijk beeld van de ruimte(s), kunnen we alles correct opmeten en bekijken we wat er technisch mogelijk is. Vervolgens maken we een gerpersonaliseerde offerte en bij akkoord kunnen we alles in detail bespreken.

Wij heten u van harte welkom in onze nagelnieuwe toonzaal waar kleuren en keuzes zichtbaar en tastbaar worden. Maak een afspraak en we inspireren u hier graag wat betreft raamdecoratie en muurbekleding en we presenteren ook ons aanbod aan vloerbekleding.

 

We komen dan nogmaals langs voor kleuradvies bij schilderwerken en/of voor een definitieve opmeting in geval van raamdecoratie. Voor de finishing touch, het juiste accessoire en/of meubelstuk stellen wij het gamma van Muuto graag voor. Comfort en design uniek gecombineerd zorgen voor warmte en gezelligheid. Het hele assortiment met prijzen vind je op www.muuto.com.

Neem gerust eens een kijkje...

 

 

Volg ons op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte en geïnspireerd!

Wij staan klaar om van uw huis een echte thuis te maken. 

Shana & Tom

CONTACT

WILCA DECOR

Kalfortdorp 8

2870 Puurs - Sint-Amands

Shana 0486 396 289

info@wilcadecor.be

TOONZAAL

Op afspraak zeer welkom in onze nieuwe toonzaal

 

WILCA DECOR

Kalfortdorp 8

2870 Puurs - Sint-Amands

HOE KUNNEN WE HELPEN?

IMG_1913.jpeg
CONTACT
Toonzaal
_MG_1191.jpg
Logo-Neg-web.png
bottom of page